אוכל
מתכון לדגים במעטפה
 פשוטה להכנה וקלה על הגוף   צילום : דניה ויינר 
מתכון לדגים בתנור, עטופים בנייר אפייה, מנה פשוטה ביותר להכנה, בעלת טעם עדין, וקלילה על הגוף. קלאסית לארוחה המפסקת שלפני הצום

סוג מתכון: דגים | זמן הכנה: 5 דקות | זמן כולל: 20 דקות | כמות: 4 מנות | רמת קושי: קל |

מצרכים:

 

4 פילטים (דניס, מוסר, לברק או סלמון) במשקל כ-150 גרם כל אחד


16 עגבניות שרי פרוסות


1/4 צרור פטרוזיליה קצוצה


1 לימון פרוס


מלח ופלפל שחור גרוס


4 כפות שמן זית


 

אופן הכנה:

 

  • מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • מניחים כל פילה דג על נייר אפייה. מניחים עליו רבע מכמות השרי, מעט פטרוזיליה, פרוסה או שתיים של לימון, מלח ופלפל.
  • מזלפים כף שמן זית וסוגרים כמו שקית מתנה או איך שנוח, רק שלא יהיה ממש צמוד לדג.
  • אופים 15-12 דקות עד שהדג מוכן ומגישים חם.

>> לרכישת גיליון ספטמבר

למתכונים נוספים באתר על השולחן

מחפשים עוד מתכוני דגים? נסו את אלה:
סשימי טונה אדומה
דג פורל ברוטב קארי
שיפודי סלמון עם צזיקי

 

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10