אוכל
גאוני: תבנית אפייה עם טסטר
 גאוני.    צילום : מתוך אתר FoodBeast 
חובבי האפייה שימו לב: הנה המצאה שהולכת לשנות את הרגלי הצריכה שלכם - תבנית אפייה לעוגה עם מקום לדוגמית קטנה, אותה תוכלו לדקור, לטעום ולבדוק אם התערובת מוכנה בלי להרוס את העוגה השלמה

כל מכור לאפייה מכיר את הרגע הזה שהעוגה כבר מוכנה ואין שום דבר שיפריד בינו לבין הטעימה הראשונה. ברוב המקרים מדובר על כוויה בלשון (נו, מילא) ובמקרים אחרים העוגה נהרסת כי היא באמת הייתה צריכה את זמן הצינון על השיש.

 

מוכן או לא מוכן, זו השאלה מתוך אתר FoodBeast

טליה ויינר (Talia Wiener) פתרה את הבעיה של כל אופה צעיר ומתמחה בהמצאה פשוטה וגאונית: תבנית ה"נגיסון" (Nibble). התבנית עצמה (קוטר 24 או 26 ס"מ) קלאסית למדי, אך עטרת הסיליקון שמוצמדת אליה מאפשרת לאפות גם דוגמית של העוגה, וכך לדקור, לטעום, להריח ולגעת רק ב"עוגה לדוגמה" ולא בתוצר הסופי.

 

מתנה נפלאה לכל אוהב אפייה ואפילו לאלו שרק מתחילים.

המחיר: 24.42 דולרים, ניתן לרכוש באמאזון.

 

מתי החג הבא? מתוך אתר FoodBeast
 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10