אוכל
דג מרוקאי עם גרגרי חומוס של ג'קי אולאי
פיקנטי, עסיסי וממלא את הבית בריחות של בית: ג'קי אזולאי ממאסטר שף עם מתכון מנצח לדג המרוקאי המושלם

סוג מתכון: דגים | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: כשעה | כמות: 6 מנות | רמת קושי: קל |

מצרכים:


6 פילטים של דג אמנון/דניס/לוקוס חתוכים לחתיכות קטנות


5 עגבניות אדומות רכות


1 גמבה אדומה


10 שיני שום


צרור כוסברה טרייה, קצוצה


300 גרם גרגירי חומוס


4 פלפלים אדומים יבשים


1/4 כפית כורכום


כף מלח


כוס שמן קנולה


2 כפות פפריקה


אופן הכנה:

  • פורסים את העגבניות והגמבה לרצועות ומניחים בתחתית הסיר.
  • מפזרים את השום, הפלפלים, הכוסברה, גרגירי החומוס ובסוף את הדגים.
  • בקערה נפרדת שמים את הכוסברה הקצוצה, השמן, המלח, הפפריקה והכורכום. מערבבים היטב ושופכים מעל הדגים.
  • מבשלים עשר דקות על אש גבוהה ו-40 דקות על אש בינונית.

 

 

ריח של שבת אבי וולדמן
 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10