אוכל
מתכוני לקפלצ'ו - רביולי במילוי גבינות
 ממש כמו במסעדה   צילום : בועז לביא 
לא כולם אוהבים להכין פסטה בבית, יש כאלו שמעדיפים לקנות את הפסטה שלהם מוכנה ולשדרג אותה עם רוטב שווה - מסעדת טרומפלדור מנדבת לנו מתכון מעולה לרוטב לרביולי גבינות

טרומפלדור 10 הוא ביסטרו רמת-השרוני, המציע אוכל איכותי בלתי מתחכם, באווירה נינוחה וחמה.

 

לכבוד החורף מציעה טרופלדור 10 תפריט זוגי רומנטי עם מנות אמיוחדות במחיר של 248 ש"ח לזוג.

 

את הארוחה יפתחו האורחים במוחיטו רימונים מרענן וסתווי.

 

התפריט כולל: סלט קיסר, רוסטביף, קרפצ'יו דג, קפלצ'ו - רביולי במילוי גבינות, צ'יקן טיקה - שיפוד פרגית בגראם מסאלה ויוגורט, צ'אטני וסלט עדשים, והמבורגר בגריל, מוגש על בריוש, ביצת עין ורוטב צ'פוטלי.

 

למנה אחרונה ייהנו הסועדים מצלחת טעימות קינוחים זוגית.

 

לכבוד השקת התפריט החדש שיתפו אותנו בטרומפלדור 10 באחת המנות האהובות המככבות בתפריט החורף - קפלצ'ו רביולי במילוי גבינות.

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 15 דקות | כמות: מנה | רמת קושי: קל |

מצרכים:

 

1 כפית חמאה


1 כף שמן זית


1 שן שום


1 כרישה קונפי בשמן זית


1 כוס פטריות חצויות


1/4 כוס ורמוט יבש


2-3 כפות שמנת


1/4 כוס ציר ירקות צלול


1/2 כפית פסטו


חופן קטן של עלי בייבי בוק-צ'וי או תרד


6 יחידות קפלצ'ו טרי, במילוי גבינת עיזים (פסטה דלה קזה)


2 כפות פרורי לחם, אפויים בחמאה (או פרמז'ן) ושום


מלח


 

אופן הכנה:

  • מחממים במחבת את החמאה ושמן הזית.
  • מאדים את השום, הכרישה והפטריות, עד להזהבה.
  • מוסיפים את היין, ומצמצמים כ-30 שניות.
  • מוסיף את השמנת, ציר הירקות, הפסטו ועלי הבוק-צ'וי.
  • מבשלים כ-4 דקות בהרבה מים עם מלח את הקפלצ'ו, ומוסיפים מיד לרוטב.
  • מפזרים מעל את פרורי הלחם האפויים.

 

טרומפלדור 10, רמת השרון 03-5404072


והנה עוד כמה מתכונים של מסעדות:

תבשיל לחי עגל של מסעדת פאסטל

שקשוקה בלקנית של מסעדת המטבחון

מרק אפונענע של מסעדת הכובשים

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10