אוכל
פונדט שוקולד עם מקופלת
 איך לא חשבו על זה קודם? פונדט שוקולד עם מקופלת   צילום : נעה עינת 
נעה עינת, הקונדיטורית בת ה-18, פותחת לנו את השבוע עם מתכון מפתה במיוחד לפונדט שוקולד בתוספת מקופלת. אם כבר שחיתות, אז שתהיה כפולה ומקופלת!

את המתכון הזה הכנתי שירד שלג בירושלים, הגולשים בעוגות של נעה מאוד אהבו והחלטתי לשתף גם אתכם!
לפונדנט אין זמן ועונה אז קדימה צאו מהפוך, תיכנסו למטבח ותכינו פונדנט קל להכנה, טעים, עם נגיעת מקופלת, שנוזל לכל הצדדים ורק צועק תאכלו א-ו-ת-י!

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה ת'כלס: 10 דקות | זמן כולל: 25 דקות | 6 מנות | רמת קושי: בינוני

מצרכים: 

 

150 גרם חמאה


150 גרם שוקולד


3 ביצים+ 2 חלמונים


100 גרם סוכר


3 ו-1/2 כפות קמח


קורט מלח


2 יחידות מקופלת, שבורות לחתיכות


אבקת סוכר


אופן הכנה:

  • מחממים תנור ל180 מעלות.
  • ממיסים במיקרו או בבן מארי את החמאה והשוקולד.
  • מוסיפים את הסוכר תוך כדי טריפה ומוסיפים את הביצים והחלמונים אחד אחד.
  • טורפים היטב וכשהתערובת חלקה מוסיפים את הקמח והמלח.
  • לגבי התבניות- אני אופה בתבנית חד פעמית אישית, אפשר בכוסות חרסינה אם הן מתאימות לחום שבתנור, ואפשר בתנית של מאפינס אבל יהיה יותר קשה להעביר לצלחת בלי שכל השוקולד ישפך.
  • שופכים מן התערובת עד 1/2 גובה לכל תבנית, מוסיפים 1/3 מקופלת, מכסים עוד 3/4 גובה של התבנית.
  • אופים במשך 10-13 דקות.
  • ישר הופכים על צלחת, קצת אבקת סוכר ואוכלים.
  • ניתן להוסיף קצפת או גלידה בצד אבל אפשר גם לאכול ככה ולהנות מכל רגע.

מתכונים נפלאים נוספים בבלוג העוגות של נעה

הצטרפו לעמוד הפייסבוק העוגות של נעה

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10