אוכל
פילה דניס אפוי עם עגבניות טריות
 תפנקו את הגוף שלכם. פילה דניס עם עגבניות טריות   צילום : קרן ביטון כהן 
כדי לשמור על בריאות, משקל וגזרה צריך לשמור על איזונים נכונים ולאכול מנות קלות מלאות בוויטמינים. השף איציק מזרחי ברק חולק איתנו מתכון לפילה דניס אפוי עם עגבניות טריות, כוסברה ושמן זית שמוגש עם פסטה פטוצ'יני ובזיליקום. נשמע טעים? זה גם בריא

סוג מתכון: דגים | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: חצי שעה | 4 מנות | רמת קושי: קל

מצרכים:

  

4 חתיכות פילה דניס, ללא עצמות


2 עגבניות, חתוכות לקוביות


צרור של כוסברה, קצוצה


בצל שאלוט, קצוץ


לימון סחוט


2 כפות שמן זית


200 גרם פטוצ'יני


עגבנייה חתוכה לקוביות


 מלח ופלפל


אופן הכנה: 

  • מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • מניחים את הדגים בתוך תבנית ומתבלים במעט מלח ופלפל.
  • בקערה מערבבים את הכוסברה, בצל השאלוט, העגבניות יחד עם הלימון ושמן הזית.
  • בוזקים את הרוטב על כל פילה דג ומכניסים לתנור ל-10 דקות.
  • מרתיחים סיר עם מים ומלח ומבשלים את הפטוצ'יני לפרק זמן של כ-4 דקות עד להתרככות הפסטה.
  • מוציאים ומניחים בקערה.
  • בוזקים למחבת שמן זית, מוסיפים את עגבנייה החתוכה, הפטוצ'יני, עלי הריחן והצנוברים ומטגנים קלות.
  • מסדרים בצלחת את הפטוצ'יני עם הדג ומקשטים בעלי ריחן.

המתכון באדיבות השף איציק מזרחי ברק, השף הראשי של מלון מצודת דוד בירושלים

 

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10