אוכל
פורטבלו במרינדה ותוספת לאבנה
 טעמים עדינים. פורטובלו במרינדה עם לאבנה   צילום : קרן ביטון כהן 
שי טנא ממסעדת "הכובשים" עם רעיון מדליק לתוספת מעניינת לארוחה: פטריית פורטובלו גדולה במרינדה טעימה עם תוספת לאבנה ועלי זעתר

סוג מתכון: צמחוני | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: שעה ורבע | 4 מנות | רמת קושי: קל

מצרכים לפורטבלו:

 

4 פטריות פורטבלו גדולות (או 8 קטנות), ללא רגל הפטריה


250 גרם לאבנה


8 ענפים של אורגנו או זעתר טרי, מנוקה לעלים


מלח ופלפל


2 כפות שמן זית


 

למרינדה:


2 כפות מיץ לימון


1 כפית סוכר


1 כף חומץ


4 כפות שמן זית


מלח ופלפל


אופן הכנה:

 

  • מערבבים את כל מצרכי המרינדה יחד.
  • מניחים את הפטריות בתוך המרינדה במשך שעה.
  • לאחר שעה, צורבים בגריל או במחבת פסים כ-2-3 דקות מכל צד.
  • מניחים על צלחת, מוסיפים כף לאבנה מעל ומפזרים את העלים של האורגנו.
  • מזליפים טיפה שמן זית, מלח גס ופלפל שחור.

 

ביסטרו הכובשים
הכובשים 48, תל-אביב
טלפון: 03-510-8555

 

מחפשים עוד מתכוני תוספות? נסו את אלה:


פולנטה עם רוטב עגבניות ופרמז'ן

עלי גפן ממולאים

כרובית אפויה מוקרמת

 

 

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10