אוכל
סלט תפוחי אדמה מדורה
 סלט תפוחי אדמה   צילום : קרן ביטון כהן 
ל"ג בעומר כאן, הזדמנות נפלאה להכין מנות נפלאות מתפוחי האדמה. השף איציק הראל ממסעדת "דגים 206" חולק איתנו מתכון טעים להפליא לסלט תפוחי-אדמה בסגנון מדורה

סוג מתכון: צמחוני | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: 50 דקות | רמת קושי: קל

מצרכים:

 

4-5 תפוחי-אדמה בינוניים


4 מלפפונים כבושים, חתוכים לפרוסות


5 כפות רוטב איולי איכותי


כף שורש חזרת, מגורד דק


מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם


אופן הכנה:

  • במקום להכניס את תפוחי האדמה למדורה, מכניסים אותם לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות. מומלץ לפזר בתנית האפייה מלח גס ורק אז להניח את תפוחי האדמה.
  • אופים את תפוחי האדמה כשעה או עד ריכוך.
  • מוציאים בזהירות מהתנור, מניחים לתפוחי-האדמה להצטנן מעט ומורידים את הקליפה.
  • חותכים את תפוחי האדמה לחתיכות גסות ומערבבים בקערת גדולה עם יתר מרכיבי הסלט.

המתכון באדיבות איציק הראל, השף של מסעדת "דגים 206"
משה סנה 54, תל אביב
טלפון: 03-6483030

מחפשים עוד מתכוני סלטים? נסו את אלה:

סלט זעלוק חצילים מרוקאי

סלט עגבניות צלויות וגבינת פטה

סלט פטריות ואבוקדו

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10