אוכל
עוגיות פיצוחים בצ'יק
 עוגיות פיצוחים   צילום : מתוך התוכנית 
הקונדיטור אורן בקר יוצא לבקר בבית השאנטי ומכין שם במטבח עוגיות פיצוחים שכל אחד יכול לאפות בבית שלו. מתכון נפלא שהולך מצוין עם הקפה

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: 20 דקות | 20 עוגיות | רמת קושי: קל

מצרכים:

 

150 גרם זרעי חמנייה


110 גרם שקדים מולבנים, פרוסים


140 גרם גרעיני דלעת


80 גרם זרעי שומשום


80 גרם אגוזי פקאן, קצוצים גס קלויים


2 כפות חמוציות ללא סוכר


3 חלבונים


50 גרם סוכר


אופן הכנה:

  • מחממים תנור ל-160 מעלות.
  • שמים את כל החומרים בקערת מיקסר עם וו גיטרה או בקערה ומערבבים בעזרת כף עץ, עד שכל החומרים מעורבבים בצורה אחידה.
  • משטחים בתחתית של רינג קוטר 6 ס"מ, כך שכל העוגיות תהיינה בגודל אחיד ושווה.
  • ניתן לסדרן במרחק של ס"מ אחת מהשנייה (הן שומרות על צורתן).
  • אפייה בתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות כ- 10 דקות.
 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10