אוכל
סלט טרופי צבעוני ובריא
 סלט טרופי   צילום : קרן ביטון כהן 
המטבח הטבעוני הגיע גם לתפריט של מסעדת "רג'ינה", ושף חסן עלי חולק איתנו מתכון מרענן לסלט בניחוח טרופי: מנגו, קולורבי והרבה מיץ תפוזים

סוג מתכון: טבעוני | זמן הכנה: 10 דקות | סלט אחד גדול | רמת קושי: קל

מצרכים:

 

1 לב של חסה ערבית


1 מנגו בינוני


1 ו-1/2 ראש צנון


1/2 ראש קולורבי


1/2 גזר בינוני


 

לרוטב: 
100 מ"ל מיץ תפוזים


50 מ"ל מונין (סירופ) תות


1 כפית גרגירי חרדל


1 כפית חומץ


50 מ"ל שמן זית


מלח


פלפל


אופן הכנה:

  • שוטפים וקולפים את הירקות.
  • חותכים את הירקות לחתיכות גסות.
  • חותכים את המנגו לרצועות עבות.
  • מערבבים את הירקות יחד, מוסיפים את הרוטב ומניחים את רצועות המנגו מעל.

המתכון באדיבות מסעדת "רג'ינה", פרופסור יחזקאל קויפמן 2, תל-אביב


מחפשים עוד מתכוני סלטים? נסו את אלה:

סלט חצילים וטופו יפני

סלט מנגולד עם אגוזי מלך

סלט שורשים קראנצ'י ובריא

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10