אוכל
פלפלים ממולאים בעוף או בשר
לפעמים כל מה שצריך זה מתכון טוב לתבשיל ביתי עם ריח וטעם שמזכיר את אמא או סבתא. הדס הירש-אובזילר חולקת איתנו בדיוק מתכון שכזה לפלפלים ממולאים בעוף או בשר
טעם של בית ורצון לעוד. פלפלים ממולאים אסף אמברם

סוג מתכון: בשרי | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: 40 דקות | 12 מנות | רמת קושי: בינוני

מצרכים: 

 

12 פלפלים צבעוניים, בינוניים


קילו חזה עוף טחון או קילו בשר בקר טחון


כוס אורז מבושל למחצה (עם כוס מים)


1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה


כף מלח


כפית פלפל שחור


 

לרוטב:

8 כפות גדושות של רסק עגבניות


4 עגבניות טריות, חתוכות לקוביות


2 ליטר מים


2 כפיות מלח


1/2 כפית פלפל שחור


אופן הכנה:

  • בקערה מערבבים את הבשר/העוף הטחון, האורז, הפטרוזיליה המלח והפלפל לכדי תערובת אחידה.
  • מורידים את ראשי הפלפלים ושומרים אותם בצד.
  • מנקים את הפלפלים מגרעינים וממלאים אותם בתערובת.
  • מסדרים את הפלפלים בסיר רחב עם מעט שמן.
  • בקערה מערבבים את חומרי הרוטב, יוצקים על הפלפלים ומביאים לרתיחה.
  • מומלץ להניח צלחת קטנה על הפלפלים כמשקולת שתשמור שלא יצופו ויתפרקו.
  • מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים על אש קטנה למשך כ-30 דקות.

הדס קיטשן, שינקין 48 גבעתיים

טלפון: 03-6726766

א'-ה' החל מ-07:30 ועד 24:00

שישי 07:30-17:00

שבת 08:30-24:00

 

מחפשים עוד מתכונים בייתים? נסו את אלה:

 

ספגטי ברוטב כדורי בשר

קציצות ברוטב עגבניות וחומוס

דג מרוקאי אסלי

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10