אוכל
מלוח וממכר • פסטה עם אנשובי
שילוב מנצח של מצרכים פשוטים יכול ליצור מנה מצוינת וטעימה שיכולה להיות ארוחת צהריים קלה או ערב משפחתית. מתכון נפלא לפסטה עם אנשובי ועגבניות שרי
המליחות המעודנת מחדשת בכל ביס. פסטה עם אנשובי יח"צ

סוג מתכון: דגים | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: 15 דקות | 2-3 מנות | רמת קושי: קל

מצרכים:


200 גרם פסטה לינגוויני, מבושלת אל דנטה


פחית אנשובי


5 עגבניות שרי תמר, חצויות


5 צלפים


שן שום אחת


פרוסות צ'ילי (לפי הטעם)


4 עלי ארוגולה


פרמז'ן


אופן הכנה:

  • הופכים את פחית האנשובי למחבת קרה יחד עם כל השמן (של האנשובי)
  • מדליקים על אש נמוכה ונותנים לאנשובי להתפרק ולהצטמצם לרוטב.
  • כשהאנשובי הופך לעיסה, מוסיפים שיני שום, הצ'ילי והצלפים.
  • מטגנים מעט ומוסיפים עגבניות השרי ואת הפסטה מיד אחר כך.
  • מוסיפים שתי כפות מים ומערבבים עד שהמים מתאדים.
  • מעבירים לצלחת, מקשטים בארוגולה ופרמזן מעל.

המתכון באדיבות מסעדת "ביצ'יקלטה" - בר מסעדה ברחוב נחלת בינימין 29 בתל-אביב

 

מחפשים עוד מתכוני פסטה כייפים? נסו את אלה:

פסטה ברוטב שמנת, סלמון וכרישה

פסטה עם ברוקולי ועגבניות שרי

פסטה עם נתחי עוף וצ'ילי

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10