אוכל
סלט פסטה וטונה • 2 גרסאות של אהרוני
ישראל ותמרה אהרוני מכינים שתי גרסאות זהות אך שונות לסלט פסטה עם טונה. אהרוני מוסיף תרד וטפנד, בעוד שתמרה מחליטה ללכת על עגבניות ובצל סגול טרי. מה המתכון האהוב עליכם?

כמו בכל תוכנית של "פעמיים אהרוני", ישראל ותמרה מכינים כל אחד במטבח שלו גרסה לסלט פסטה עם טונה. אהרוני, במטבח המשוכלל שלו מכין סלט פסטה עם טונה, תרד, טפנד זיתים ויוגורט; בעוד שתמרה מכינה סלט פסטה "פשוט יותר" עם בצל סגול, עגבניות שרי וקצת חריף.

פסטה של ריזוני תרד טונה, טפנד זיתים ויווגרט | ישראל אהרוני

פסטה ריזו עם טונה ותרד מתוך התוכנית פעמיים אהרוני

מצרכים:

 

2 כוסות פסטה ריזוני דה צ'קו


4 כפות שמן זית


1 בצל סגול, פרוס


2 שיני שום


כף עלי אורגנו


כפית גרגירי כמון


פלפל ירוק חריף


חבילת תרד טורקי


מלח, פלפל גרוס


מיץ מלימון אחד


2 קופסאות טונה בתיבול פלפל חריף


 יוגורט בקר 5%


שמן זית


סומק


4 כפות צנוברים קלויים


אופן הכנה:

  • מבשלים את הריזוני במים, כמו פסטה מסננים.
  • שמים את השמן בסיר רחב ושטוח מחממים את האורגנו, שום כמון ופלפל חריף.
  • מוסיפים את הפסטה, מלח ופלפל ומטגנים חמש דקות.
  • מוסיפים את התרד הקצוץ ומערבבים.
  • מוסיפים את מיץ הלימון והטונה ומערבבים עוד דקה.
  • מגישים עם יוגורט סביב, גבינה בולגרית, טפנד, סומק וצנוברים קלויים מעל.
  • להכנת הטפנד: שמים זיתים מגועלנים, שום, תימין ושמז במעבד מזון ומרסקים לתערובת פירורית

רוצים לצפות באהרוני מכין את המתכון? >> לחצו כאן

 

סלט פסטה ריזוני עם עגבניות וטונה | תמרה אהרוני

פסטה ריזו עם טונה ועגבניות מתוך התוכנית פעמיים אהרוני

מצרכים: 

 

2 קופסאות טונה בתיבול פלפל חריף


פסטה ריזוני דה צ'קו


בצל סגול, קצוץ


1 כף לימון כבוש


1 פלפל חריף קצוץ


עגבניות שרי


חופן כוסברה


חופן בזיליקום


אופן הכנה:

  • מבשלים את הריזוני במים, כמו פסטה מסננים.
  • קוצצים ומערבבים את שאר החומרים יחד עם הפסטה.
  • מתבלים ומגישים.

רוצים לצפות בתמרה מכינה את המתכון? >> לחצו כאן

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10