אוכל
תורת הקמח • מה ההבדלים ומה הכי בריא?
היום על המדפים בסופר אפשר למצוא עשרות סוגים של קמחים: לבן, שיפון, מלא, תירס. אבל מה הכי בריא לנו, איפה יש הכי הרבה סיבים תזונתיים? ד"ר אולגה רז עושה סדר בריא
וידיאו

הבסיס לכל מאפה טוב מתחיל בקמח, והיום מדפי המרכולים עמוסים בעשרות סוגים שונים שלו: לעוגיות, לעוגות, ללחם, לפסטה, לפוקאצ'ה, תופח, עם שמרים, מלא, כפרי מועשר, ויש גם את הקמח הרגיל, הלבן, שאיבד את מקומו באור הזרקורים לטובת מקביליו המיוחצנים. אבל מה ההבדלים בין הקמחים השונים, וכמה באמת חיוני לבחור בדיוק בקמח המתאים לכל מטרה? ד"ר אולגה רז עושה סדר

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10