אוכל
פסטה עם חצילים ועגבניות
ישראל אהרוני מכין מנה קלילה וטעימה שאפשר להכין בבית ב-10 דקות הכנה: פסטה עם חצילים אפויים ורוטב עגבניות מתובל בהפתעות
פסטה חצילים ועגבניות קרן ביטון כהן

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: 35 דקות | רמת קושי: קל

מצרכים:

 

1 חבילת פסטה פנה


1 חציל, חתוך לקוביות של 2 ס"מ


4 כפות שמן זית


5 עלי מרווה


8 שום קונפי


1 קופסה עגבניות שרי


מלח, פלפל גרוס


מעט שבבי צ'ילי


1 כף טפנד


גבינת פקורינו


עלי בזיליקום שלמים


תרסיס שמן זית


אופן הכנה:

 

  • חותכים את החציל לקוביות ומסדרים על תבנית עם נייר אפייה.
  • מתיזים תרסיס שמן זית ואופים בתנור בחום של 200 מעלות כעשרים דקות.
  • שמים את השמן בסיר רחב ומטגנים את המרווה ושום.
  • מוסיפים את העגבניות, מלח, פלפל ושבבי צ'ילי.
  • מערבבים ומסיפים את החצילים לבישול של 3 דקות.
  • מבשלים את הפסטה, מסננים, מערבבים את הרוטב והבזיליקום.
  • מפזרים מעל פקורינו.

 

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10