אוכל
פילה סלמון צלוי עם מרווה וצ'ילי
ישראל אהרוני מכין גרסה ביתית וטעימה לפילה סלמון עסיסי: תיבול פשוט של מרווה, שמן זית ומעט צ'ילי יוצר מנה יוצאת-דופן שעוד ידברו עליה רבות. לגזור ולשמור
סלמון צלוי עם רוטב עגבניות קרן ביטון כהן

סוג מתכון: דגים | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: 25 דקות | 2 מנות | רמת קושי: קל

מצרכים:


4 נתחי סלמון טריים ויפים


4 עלי מרווה


תרסיס שמן זית


מלח ופלפל


 

לרוטב:
1 קופסה עגבניות שרי מרוסקות


שבבי צ'ילי


2 כפות רכז עגבניות


2 שיני שום, פרוסות


פסטו


 

אופן הכנה:

 

  • מתיזים על הדגים תרסיס שמן זית, מתבלים במלח ופלפל ומצמידים עלה מרווה לכל אחד מהם.
  • מחממים מחבת מרוחה בשמן-זית וצורבים את הדג מכל צדדיו.
  • מערבבים את העגבניות עם רכז השום ושבבי הצ'ילי ויוצקים למחבת.
  • מכסים ומבשלים כעשר דקות.
  • מגישים עם פסטו ליד.

 

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10