אוכל
3 מתכונים לארוחת הסילבסטר
סידרנו לכם שלושה מתכונים מרשימים לארוחת ערב חגיגית וטעימה: רוסטביף סינטה על לחם פריך, פילה דג ברוטב ארטישוק וקאווה ולקינוח פונדנט שוקולד גועש
רוסטביף על לחם קלוי קרן ביטון כהן

רוסטביף הוא אחת ממנות הרושם הבטוחות - אבל כל מה שצריך כדי להצליח בהכנתה בבית זה תשומת לב ותנור יעיל. אל תשכחו להוציא את הבשר קצת לפני שהוא בדיוק במידת העשייה שאתם רוצים (כי הטמפרטורה שלו ממשיכה לעלות קצת אחרי מחוץ לתנור) לתת לבשר לנוח ולהתקרר לקצת יותר מטמפטורת החדר לפני שפורסים בשביל לשמור על העסיסיות.

פילה מוסר עם ארטישוקים קרן ביטון כהן

בארוחת הסילבסטר גם ככה פותחים בקבוק יין מבעבע, אז אפשר להקצות ממנו שלוק כדי לשדרג את הרוטב במנה זו. מנות דגים תמיד יוצרות אפקט רושם, וכאן השתמש השף צבי אבישר במוסר ים, דג בשרני וטעמי מאוד, ביחד עם ארטישוקים ונגיעת שמנת מתוקה.

פונדנט שוקולד חגית גורן

אין דרך טובה יותר לפתוח את השנה החדשה מאשר ביס מלא באושר ועושר של עוגת שוקולד עם מרכז מותך שמתפרץ החוצה כמו לבה. כדאי להכין עוגה אחת מראש לבדוק מה זמן האפייה המדויק ביותר עבור התנור שלכם.

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10