אוכל
דלעת ערמונים צלויה עם רוטב יוגורט
תמרה אהרוני מכינה מנה צמחונית ובריאה, קלה להכנה ומזינה ביותר: דלעת ערמונים צלויה עם תוספת מרעננת של יוגורט כבשים. מהיום דיאטה
דלעת ערמונים צלויה קרן ביטון כהן

סוג מתכון: צמחוני | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: 40 דקות | רמת קושי: קל

מצרכים:

 

3 כפות שמן זית


1 כף תימין


1 כף סוכר חום


מלח, פלפל


1 דלעת ערמונים


2 גביעי יוגורט כבשים


עירית קצוצה


אופן הכנה:

  • מחממים את הטוסטר אובן לחום של 180 מעלות.
  • חותכים את הדלעת לפיסות גדולות.
  • בתבנית צליה מניחים את קוביות הדלעת ומורחים אותה בשמן הזית, ממליחים ומפלפלים.
  • מפזרים על קוביות הדלעת סוכר ותימין.
  • מכניסים לטוסטר אובן ואופים כחצי שעה- 40 דקות עד שהדלעת מתרככת.
  • בנתיים בקערה מערבבים את היוגורט עם העירית הקצוצה, ממליחים ומפלפלים.
  • כשהדלעת רכה ומוכנה מוציאים אותה מהטוסטר אובן מטפטפים מעט שמן זית על רוטב היוגורט ומגישים יחד.
 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10