אוכל
מאק אנד צ'ייז ישראלי
בארה"ב זו ארוחת הערב האהובה ביותר על ילדים ומבוגרים, ובארץ תמרה אהרוני משדרגת את ה"מקרוני וגבינה" לפשטידת פסטה נפלאה וממכרת
מק אנד צ'יז קרן ביטון כהן

סוג מתכון: צמחוני | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: 45 דקות | רמת קושי: בינוני

מצרכים:

 

250 גרם פסטה פנה


50 גרם חמאה


1 בצל לבן קטן, קלוף וקצוץ


1 ו-1/2 כוס חלב


1/2 מכל שמנת מתוקה לבישול


2 כפות קמח


כוס גבינת קשקבל, מגוררת


אגוז מוסקט


מלח, פלפל


8 כדורי מוצרלה קטנים, חתוכים לרבעים


תרסיס שמן בטעם שמן זית


אופן הכנה:

 

  • מחממים את הטוסטר אובן לחום של 180 מעלות.
  • בסיר עם מים רותחים וקצת מלח מבשלים את הפסטה, כשהיא מוכנה מסננים.
  • בסיר קטן ממיסים את החמאה, מוסיפים את הבצל ומטגנים כ4-5 דקות.
  • מוסיפים את הקמח וממשיים לטגן תוך די ערבוב מתמיד עוד כדקה.
  • מוסיפים את החלב, השמנת והתבלינים וממשיכים לערבב עד שהרוטב מסמיך מעט.
  • מורידים מהאש ומוסיפים את הגבינה, מערבבים היטב.
  • בתבנית משומנת מערבבים את הרוטב עם הפסטה.
  • מפזרים מעל פיסות מוצרלה.
  • מכניסים לטוסטר אובן לכ-15 דקות עד הזהבה.

 

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10