אוכל
המסעדות הטובות בשפלה
אם נקלעתם לאזור השפלה קרי, ראשון לציון נס ציונה ורחובות, לנו יש המלצות מצויינות עבורכם.
טוקופיה יחסי ציבור

במסעדת "טוקופיה" הכשרה שממוקמת בנס ציונה, יצאו בעסקית צהריים חדשה שכוללת טעימות של לא פחות מ-9 מנות (שלוש ראשונות, שלוש עיקריות ושלוש אחרונות) במחיר של 99 שקלים. בין המנות פטה כבדים עם קונפיטורת בצל שמובא כאן בגרסה הכשרה והמצויינת , פילה בקר עסיסי המונח על קרם תפוחי אדמה ובגזרת הקינוחים שטרויזל של נקטרינה ופסיפלורה. העסקית נוצרה בעקבות החלטה של השף קובי דלל שהוא גם הבעלים, שהחליט לפרגן ללקוחותיו ולשאר מבקרי המסעדה ולהעצים להם את החוייה במגוון רחב של מנות במחיר שווה לכל כיס במלאת 15 שנים למקום.    העסקית החדשה תוגש מיד יום א-ו' בין השעות 12.00-17.00 במסעדת טוקופיה ניתן לערוך גם אירועים עד 120 סועדים. ישנו גם חדר וי. איי פי לכנסים ואירועים עד 40 סועדים.

קובי דלל יחסי ציבור
EAT MEAT- פרוסות רוסטביף על הפלנצ'ה בלחם מרוקאי אפיק גבאי

אזור התעשייה החדש של ראשון לציון מתחדש במסעדה ייחודית בקונספט חדשני בשם "המסעדה". "המסעדה" היא היוזמה הקולינארית החדשה של המסעדן הוותיק, אמיר בן שטרית. לאחר שהתחיל את דרכו המקצועית בניהול המסעדה פורצת הדרך, "השדרה", המשיך להוביל את הבשורה כשותף בהקמת רשת המסעדות "קינג ג'ורג'", יזם בן שטרית את קונספט "המסעדה", הדוגל בתפריט המציע מנות איכותיות ומגוונות, במחירים שווים לכל נפש- 30 ₪ למנה עיקרית.

הסגנון הקולינארי של "המסעדה" הינו אקלקטי וניתן למצוא בה מנות פופולאריות מייצגות ממגוון של מטבחים.

המנות ב"מסעדה" מוגשות תוך הקפדה על הגשה ברמה גבוהה, ושימוש בחומרי גלם איכותיים.

 

"המסעדה" מציעה תפריט מגוון ומפנק, בתמחור מאוד אטרקטיבי- מחיר כל המנות העיקריות הינו זהה, ועומד על 30 ₪.

בעיקריות ניתן למצוא מנות כדוגמת עוף עם אורז בתבשיל קארי ועגבניות, שניצל ג'מבו דק ופריך עם צ'יפס, פסטה ירוקה- ריגטוני ברוטב שמנת קלילה ופסטו, זוקיני, בזיליקום, שעועית וגבינת פיקורינו ועוד. בנוסף מציעה "המסעדה" מנת פתיחה של בין 7-10 שקלים מנות ביניים כדוגמת קרפצ'יו בשר בקר,  חציל בלאדי, עלי גפן, סביח  ועוד במחיר של 15 ₪ ואף תפריט אלכוהול מוזל, בו ניתן למצוא צ'ייסרים ובירות ב-10 ₪

 

 

סלמון נורבגי צרוב על הפלנצ'ה על מצע פירה ותבשיל שוקרוט אפיק גבאי

בלב העיר נס ציונה, בין בניינים וחנויות ממוקמת מסעדת "ציונה". עיצוב מושקע ואוירה מקומית, אוכל מיוחד ומקורי הם אלה   המבדלים את ציונה והופכות אותה לאחת המסעדות הטובות והמיוחדות (מהמטבח החלבי-צמחוני) שיש לנו בארץ.

 

ניר תמרי הוא גם השף וגם הוגה התפריט הייחודי,  ויחד עם נתנאלה פניגר, השותפה השניה חולקים את סוד הקסם של המקום, כל אחד בתחומו, הוא בצד הקולינרי עם זיקה אישית למטבח האיטלקי והיא ממול בעיצוב מושקע אשר כל הזמן מתחדש, בניהול יוצא דופן חם וביתי.

 

התפריט מתהדר במגוון מנות לאורך כל היום - החל מארוחות בוקר מפנקות ומיוחדות, ועד מנות המוגשות רק בערב, כמו פולנטה אספרגוס ופטריות יער, ארטישוק בגריל ביוגרט ובלסמי מצומצם, סלט תפוחי אדמה שרופים על מצע איולי שמנת.

 

בחלל המסעדה ישנה  גלריה שפרטיה לוקטו  בקפידה ובאהבה ויוצרים אוסף משגע של תכשיטים, תיקים, בגדים ואביזרים לבית , אהילים ופרטי אמנות נוספים. אין ספק שהשילוב בין חווית אירוח במסעדה טובה וקניית פריט משובח  בגלריה הוא שילוב מנצח!

 

ויצמן 18, נס ציונה 08-8586565

 

 

סטייק אנטריקוט עם תפוחי אדמה סטודיו דרור כץ

מסעדת מיטבול, השוכנת בראשל"צ היא סטייק האוס המעוצבת בסגנון דיינר אמריקאי. המסעדה חרטה על דגלה שלושה מוטיבים עיקריים:בשר, שירות ואווירה תוך הקפדה על איכות הבשר. בימים אלו, יוצאת ה"מיטבול" בתפריט עסקיות עשיר, רב גוני ומשתלם עם מנות מיוחדות שניתן למצוא רק ב"מיטבול". בתפריט ארוחה לכל סועד/ת החל מ"מיטבול ביס" וכלה בארוחה קרניבורית עשירה ומלאה. תפריט עסקיות הצהריים מוגש בכל יום החל מהשעה 12:00 ועד השעה 18:00 בימי שישי  בין השעות 12-17:00.

מסעדת מיטבול קיימת כ-10 שנים ומנוהלת על ידי 2 שותפים :השף, לאוניד גיטלין ונדב ליכטנשטיין.  המסעדה שהחלה את דרכה כמקדש המבורגרים מופלאים, גדלה והוסיפה להשתבח עם הזמן. "מיטבול" בולטת במגוון מנות יוצאות דופן המושכות אליה קהל קרניבורים מכל קצוות הארץ.

 

הבוצ'ר הינו נתח פרימיום, במשקל של 800 גרם,  1 קילו או 2 קילו  של סינטה, פילה או אנטריקוט.במסעדת המיטבול מגישים אותו על עגלת קצבים והפריסה נעשית לעיני הקהל. הכנת הנתחים בגדלים הללו שומרת על עסיסיותם ומאפשרת קבלת מעטפת "קריספית" ושחומה, והבשר רך  וטעים.  ארוחת בוצ'ר מאפשרת למספר אנשים להינות  בצוותא מיין טוב ואווירה מהנה, ארוחה מושלמת בחברותא (ובקונספט השרינג), כמו כן, ניתן להוסיף לו תוספות מגוונות ובקבוק יין.

 

מנת הבוצ'ר כוללת מנה ראשונה לבחירה ו2 תוספות גדולות.

בוצ'ר אנטרקוט - 800 ג' 321 שקלים

בוצ'ר סינטה - 800 ג' 321 שקלים

בוצ'ר פילה 800 ג'  383 שקלים

בוצ'ר סינטה ואנטרקוט 1 ק"ג 393

בוצ'ר פילה 1 ק"ג 472 שקלים

המנות העסקיות של הבוצ'ר  הן באותו המחיר למעט תוספת שתייה קלה ושתייה חמה.

הכתובת: דרך המכבים 8 , ראשון לציון איזור התעשייה הישן. 03-9646468

 

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10