אוכל
קלאסיקה: פסטה עגבניות עם שרי צלויות
לפעמים כל מה שצריך זו מנת פסטה פסטה חמימה עם רוטב קלאסי שעושה טעם של בית. מאיה דרין מכינה קלאסיקה אמיתית עם המון עשבים וקרעי מוצרלה
כמה פשוט, ככה טעים. פסטה ברוטב עגבניות רונן מנגן

סוג מתכון: צמחוני או טבעוני | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: 20 דקות | 4 מנות | רמת קושי: קל

מצרכים:

 

1 חבילת פסטה קצרה פפיונים (500 גרם) מבושלת לפי הוראות היצרן


8 כפות רוטב עגבניות ובזיליקום (מוכן מצנצנת)



להגשה:

20 עגבניות שרי


1 בצל, חתוך לרצועות דקות


6 שיני שום, פרוסות


3 ענפי טימין


3 גבעולי בזיליקום


6 כפות שמן זית


2 פלפל צ'ילי שלמים


מלח אטלנטי לפי הטעם



לקישוט:
2 כדורי מוצרלה די בפאלו (או כל מוצרלה טרייה) קרועים לפיסות


אופן הכנה:

 

  • מחממים תנור ל-200 מעלות.
  • על תבנית צלייה מסדרים את עגבניות השרי, הבצל, השום, הטימין, הבזיליקום, שמן הזית, הצ'ילי והמלח.
  • צולים בחום גבוה במשך כ-8 דקות, עד שמשחים.
  • מוסיפים לסיר בישול הפסטה את הפסטה המבושלת ואת רוטב העגבניות, מחממים ומערבבים היטב.
  • מעבירים לקערת הגשה, מסדרים מעל את תערובת עגבניות השרי הצלויות וקרעי המוצרלה ומגישים מיד.

 

המתכון באדיבות מאיה דרין עבור פסטה ברילה

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10