אוכל
בלינצ'ס גבינה וקינמון • מתכון מושלם לשבועות
עזבו אתכם מעוגות גבינה, קישים ופשטידות: שבועות הוא ה-חג של הבלינצ'סים - דקים, רכים, נימוחים במילויים שיעשו לכם נעים. נעה עינת, הקונדיטורית בת ה-20, עם מתכון מנצח לבלינצ'ס גבינה וקינמון
בלינצ'ס נעה עינת

שבועות כבר כאן. ההתרגשות ב"העוגות של נעה" בשיאה, ואת המתכון הבא החלטתי לחלוק איתכם כי אמא שלי אוהבת אותו במיוחד: בלינצ'ס גבינה וקינמון - רך, נימוח, טעים - בדיוק כמו שבלינצ'ס צריך להיות.

 

מחפשים מתכונים לשבועות? נסו את אלה:

פאי תותים ללא אפייה

עוגת גבינה, שוקולד וקפה

עוגת גבינה ללא סוכר

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: 20 דקות | רמת קושי: בינוני

מצרכים לבלינצ'ס:

 

2 כוסות קמח תופח


1 כוס קמח לבן רגיל


קורט מלח


כפית סוכר


3 ביצים


3 כפות שמן


500-750 מ"ל מים**



חומרים לקרם:

1 כף סוכר


קורט קינמון


250 גרם גבינה לבנה


 

**הערה למים- כמה מים? עד שהתערובת ממש דלילה וללא גושים.

אופן הכנה:

 

  • שמים את כל החומרים בקערה פרט למים.
  • מוסיפים מחצית מכמות המים וטורפים.
  • מוסיפים עוד מכמות המים בהדרגה עד שהתערובת דלילה.
  • כל מה שנשאר עכשיו זה רק לטרוף עד שאין גושים בכלל והתערובת חלקה.
  • מחממים מחבת קטנה ומשומנת היטב. יוצקים למרכז המחבת מעט מהבלילה.
  • מסובבים את המחבת מהר כך שהבלילה תתפזר לצדדים בצורה אחידה ודקה.
  • מרימים מעט את הדפנות, הופכים בזהירות לצד השני ומטגנים מעט.

תהליך הכנת הקרם:

  • מערבבים את כל החומרים ביחד עד למרקם חלק. הקרם צריך להיות יציב אך רך.

 

הרכבת העוגה:

 

  • על צלחת ההגשה מניחים עלה בלינצ'ס ומורחים כף או 2 כפות של הקרם.
  • מגלגלים טוב טוב ומגישים מיד.

 

מתכונים נפלאים נוספים בבלוג העוגות של נעה
הצטרפו לעמוד הפייסבוק העוגות של נעה

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10