אוכל
מצננים את הקיץ • 10 מתכוני גלידה ביתית
הקיץ כבר כן וכמעט שאין דרך להימלט מהחום הכבד. לכבוד העונה החמה, קבלו 10 מתכוני גלידה ביתית מכל הסוגים והמינים שיצננו לכם את חום הגוף

(1) הביתית: גלידת יוגורט ופירות

בלי מכונת גלידה מקצועית ובלי יותר מדי מאמץ - קינוח הורס בחמש דקות עם ארבעה מרכיבים בלבד: יוגורט, ריבה, פטל ושמנת מתוקה. תתחילו להקציף! למתכון המלא >> לחצו כאן

גלידת יוגורט ופירות חיה אילונה דר

(2) עם מכונת גלידה: מתכון מצולם להכנת גלידת וניל

תחתית פריכה של בישקוטים וקורנפלקס, שכבות של גלידת וניל ואגוזי לוז והכל עם ציפוי עשיר של שוקולד לבן. קינוח מושלם לארוחה קיצית. למתכון המלא >> לחצו כאן


עוגת גלידה בשכבות מיקי שמו מתוך התכנית

(3) הטבעונית: ארטיק שוקולד-קוקוס עם מילוי שוקולד

(4) הקלילה: סורבה פירות יער

בלי חלב ובלי ביצים - קבלו ארטיק טבעוני בטעמי שוקולד וקוקוס שיקרר לכם את הקיץ בלי רגשות אשם ורק עם 170 קלוריות לשלגון! למתכון המלא >> לחצו כאן


הכי טעים כשזה טבעי. גלידה טבעונית fotolia

בלי שמנת ועל בסיס מים וסוכר בלבד - גלידה ורודה וחמצמצה בטעמים שירעננו לכם את הקיץ. החליפו את פירות היער בכל פרי אחר שאתם אוהבים וקבלו סורבה באינספור טעמים. למתכון המלא >> לחצו כאן


נסו להכין גלידה ביתית וקלילה ותבינו את ההבדל רחלי קרוט

(5) המושקעת: קוקילידה ביתית עם עוגיות שוקולד

סנדוויצ'ים מתוקים של עוגיות שוקולד-פקאן מושחתות (וטעימות בפני עצמן) ממולאות בגלידת וניל קרמית וטעימה שמכינים בלי מכונה. שחיתות לשמה! למתכון המלא >> לחצו כאן


מושלם לימים החמים. קוקילידה ביתית נטלי לוין

(6) בטעם איטלקי: ארטיק מוס קפה על מקל

קינוח אישי של מוס קפה מהיר בציפוי קראנץ' אגוזי לוז שמכינים מ-4 מרכיבים בלבד: שמנת, קפה, שוקולד לבן ואגוזי לוז. טעמים שיחזירו אתכם לאיטליה. למתכון המלא >> לחצו כאן


מיקי שמו מרענן את הקיץ עם מתכון משגע מתוך התכנית

(7) המהירה: גלידת מנגו

בלי ביצים ועל בסיס חלב מרוכז - גלידה קלילה וטעימה על בסיס משקה מנגו מרוכז קפוא. אפשר להשתמש בכל טעם שאוהבים ומומלץ להוסיף פירות הדר מסוכרים. למתכון המלא >> לחצו כאן


מרעננת. גלידת מנגו חיה אילונה דר

(8) המזויפת: סמיפרדו עם שקדים מקורמלים

אמנם לא גלידה, אבל הקינוח החצי-קפוא הזה בהחלט מזכיר את הקינוח האיטלקי. סמיפרדו קליל במרקם של מוס קפוא עם המון שקדים מקורמלים שמוסיפים הפתעה בין ביס לביס. למתכון המלא >> לחצו כאן


סמיפרדו עם שקדים מקורמלים רועי ותמי שיבק

(9) המרעננת: סורבה קוקוס ברוטב פירות אדומים

שילוב מופלא של קוקוס ופירות יער: סורבה על בסיס יוגורט ודבש עם נגיעות שבבי קוקוס עדינים בתוך מרק קר של פירות יער מבושלים. למתכון המלא >> לחצו כאן


סורבה קוקוס ברוטב פירות אדומים אסף אמברם

(10) ולסיום: איך מכינים גביעי גלידה תוצרת בית

גביעים טעימים שמכינים בקלות רבה מטורטיות קנויות. הם לא יכולים להישמר במצב טוב לאורך זמן, כך שאם נשארים לכם גביעים והם תופסים לחות, אפשר להחזיר לתנור למקצה שיפורים. למתכון המלא >> לחצו כאן

 

פשוט וקל. גביעי גלידה בהכנה ביתית דניאל לילה, סגנון: עמית פרבר
 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10