אוכל
סלט כרוב ברוטב דבש וסויה
 סלט כרוב ברוטב סויה ודבש   צילום : נטלי אביב 
נטלי אביב עם מתכון וידאו מנצח לסלט כרוב אסייתי ברוטב סויה ודבש, שמכינים בקלי קלות.

 

הכירו את מדור הבישול החדש של נטלי אביב, ״All Things Food". נטלי סטודנטית לפסיכולוגיה ועוזרת מחקר במעבדה לחקר אישיות ופסיכופתולוגיה, נהנית לבשל ולאפות למשפחה ולחברים, ועכשיו היא גם מצלמת ועורכת סרטוני בישול ואפייה ומשתפת אתכם במתכונים טעימים וקלים להכנה. הירשמו לערוץ שלה ביוטיוב כדי להישאר מעודכנים בסרטונים נוספים שעולים מדי שבוע.

 

והשבוע במדור: סלט כרוב בסגנון אסייתי עם רוטב סויה ודבש, שמכינים בקלות וישדרג כל ארוחה.

1 כרוב בינוני חתוך לרצועות דקות


3 גזרים מגורדים גס בפומפייה


3 גבעולי בצל ירוק קצוץ


1 תפוח עץ ירוק פרוס דק


1 בצל סגול חתוך לרצועות


חצי חבילת נבטים סיניים


גרגרים מרימון אחד


צרור קטן עלי כוסברה


1 פלפל צ׳ילי אדום

 

לרוטב:
1/4 כוס סויה


1/4 כוס מיץ לימון


1 כף חומץ אורז (לא החומץ המיועד לסושי)


1 כפית שמן שומשום


1/2 כפית שמן צ׳ילי (אופציונלי)


1 כף שמן קנולה


2 כפות דבש


1 כף וחצי שומשום


2 שיני שום מגורדות


1 כפית ג׳ינג׳ר מגורד


מיץ סחוט מליים


גרדה מ-1 ליים (או לימון)

 

 

  • חותכים את הירקות
  • מגרדים בפומפיה בצל שאלוט, שום, ג׳ינג׳ר וליים
  • סוחטים מיץ מהליים
  • מערבבים את כל חומרי הרוטב
  • שופכים על הירקות ומערבבים היטב
  • מומלץ להניח במקרר למספר שעות על מנת שהירקות יספגו את הטעמים.

 

לצפייה בסרטונים נוספים כנסו לערוץ של נטלי אביב ביוטיוב

 

רוצים לשאול את נטלי שאלות? הכנסו לעמוד הפייסבוק שלה

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10