אוכל
מתכון לפסטה ללא גלוטן עם קרמבל ברוקולי
 פוזילי ללא גלוטן עם קרמבל ברוקולי   צילום : אסף אמברם 
מסימיליאנו מכין פסטה נטולת גלוטן עם רוטב מקורי במיוחד של קראמבל מברוקולי. בריא וטעים במיוחד!

סוג מתכון: פרווה, טבעוני| זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: חצי שעה | 4-5 מנות | רמת קושי: בינוני

1 חב' פסטה ללא גלוטן, "ברילה"


5 שיני שום קלופות ופרוסות דק


1/3 כוס שמן זית מעולה


4 יחי' פלפל אדום יבש


2 תפרחות ברוקולי


1 כוס שמן לטיגון

 

  • מרתיחים 5 ליטר מים בסיר גדול, מוסיפים כף שטוחה של מלח ואת ראשי הברוקולי.
  • מבשלים עד שמתרכך (כך שמזלג עובר בנוחות בגזע) - מוציאים מהמים ומעבירים לצלחת.
  • בסיר קטן מחממים את שמן הזית, מוסיפים את פרוסות שיני השום ומטגנים עז להזהבה קלה.
  • מוסיפים את פרחי הברוקולי, מטגנים ומפוררים באמצעות מזלג, עד שנוצרים פירורים עבים.
  • בסיר גדול מרתיחים 5 ליטר מים, מוסיפים כפית מלח ואת הפסטה.
  • מבשלים לפי ההוראות שעל האריזה, ושומרים חצי כוס ממי הבישול.
  • בינתיים, מניחים את השמן לטיגון בסיר קטן, מוסיפים את הפלפל האדום (נקי מגרעינים), ומטגנים כדקה בחום נמוך, מוציאים ומתבלים בקורט מלח.
  • מוסיפים את הפסטה לפירורי הברוקולי, יוצקים חצי כוס מנוזלי הבישול, מבשלים דקה נוספת ומעבירים לצלחת הגשה.
  • מניחים מעל את הפלפלים המטוגנים ומגישים מייד.

 

מחפשים עוד מתכונים ללא גלוטן? לחצו כאן.

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10