אוכל
כבד קצוץ הכי טעים שיש • מתכון מתוך סופר שי-לי
 כבד קצוץ הכי טעים שיש   צילום : שני צדיקריו 
לכל משפחה יש את הגרסא שלה לכבד קצוץ, אבל נסו את הגרסא הזו של שי לי ליפא, יש לנו הרגשה שהיא תהפוך לגרסא הקבועה שלכם

סוג מתכון: בשרי | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: 35 דקות | 6-8 מנות | רמת קושי: קל

1/4 כוס שמן זית


3 בצלים בינוניים קצוצים גס


1 חבילה (600 גרם) כבדי עוף טריים


1 כף ברנדי או קוניאק


3 ביצים קשות


מלח ופלפל שחור גרוס

  • מוציאים את הכבדים מהמקרר כ-20 דקות לפני ההכנה.
  • מחממים מחבת טפלון גדולה על להבה בינונית, מוסיפים שמן זית ובצל ומטגנים כ-15 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם עד שהבצל זהוב ורך. מוציאים את הבצל לצלחת.
  • מוסיפים כבדים למחבת (אין צורך לשמן) ומטגנים 3-2 דקות מכל צד עד שהכבדים מוכנים אך עדיין ורדרדים מבפנים.
  • מוסיפים ברנדי, מתבלים במלח ופלפל, מערבבים ומסירים מהלהבה. מצננים היטב.
  • מעבירים את הבצל המטוגן, הכבדים והביצים הקשות למעבד מזון ומעבדים בפולסים רק עד לקבלת תערובת גסה ואחידה אך לא משחתית. טועמים ומתקנים תיבול.
  • מחלקים לצנצנות ושומרים במקרר.

רוצים לצפות בשי-לי מכינה את המתכון? לחצו כאן.

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10