אוכל
קישים אישיים עם בצל מקורמל וגבינת עזים • מתכון מתוך סופר שי-לי
 קישים אישיים של בצל מקורמל וגבינת עזים   צילום : שני צדיקריו 
רושם בקלי קלות- קישים אישיים מבצק עלים מוכן, עם תוספת מתוקה-מלוחה של בצל מקורמל וגבינת עיזים

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 20 דקות | זמן כולל: 35 דקות | 8-10 טארטים אישיים | רמת קושי: קל

500 גרם בצק עלים מופשר לפי ההוראות שעל האריזה


1/3 כוס יין אדום יבש


1/4 כוס סילאן


2 כפות חומץ בלסמי


2 כפות שמן זית


3 בצלים סגולים בינוניים חתוכים לעיגולים בעובי 1/2 1 ס"מ


מלח ופלפל שחור גרוס


1/2 גליל גבינת גבינת עזים חתוכה לקוביות בגודל 2 ס"מ


עלי תימין

מכינים את הבצל המקורמל:
  • מחממים מחבת גדולה על להבה בינונית.
  • מוסיפים יין אדום, סילאן, שמן זית וחומץ בלסמי, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  • מניחים את עיגולי הבצל ומבשלים כ-5 דקות עד שהנוזל מסמיך (לא הופכים את הבצלים כדי שלא יתפרקו). מצננים היטב.
מכינים את הטארטים ואופים:
  • מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  • פורסים את הבצק על משטח העבודה, קורצים עיגולים בקוטר 10 ס"מ ומניחים בתבנית.
  • מניחים עיגול בצק מקורמל במרכז הבצק, כשצידו המזוגג כלפי מעלה.
  • מתבלים במעט מלח ופלפל ומפזרים גבינת עזים ומעט עלי תימין.
  • אופים בתנור החם כ-20 דקות עד שהטארטים זהובים.

רוצים לצפות בשי-לי מכינה את המתכון? לחצו כאן.

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10