אוכל
בריאות טעימה: עוגיות שוקולד צ'יפס ופיצוחים- ללא גלוטן וללא חלב
 עוגיות שוקולד צ'יפס ופיצוחים- ללא גלוטן וללא חלב   צילום : רחלי קרוט 
עוגיות שמשלבות בצורה מושלמת בין טעם לבריאות. גם נטולות גלוטן וגם נטולות מוצרי חלב, אבל מלאות בטעם. כיף בריא!

סוג מתכון: פרווה| זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: 25 דקות | כ-30 עוגיות | רמת קושי: קל- בינוני

1.5 כוסות קמח "כרגיל", רב תכליתי מנופה


½ כפית סודה לשתיה


100 גר שמן קוקוס קר


½ כוס דמררה


¼ כוס סוכר


1 ביצה (L)


½ כפית תמצית וניל


1/4 כוס פצפוצי שוקולד מריר, פרווה


½ כוס שקדים קלויים קצוצים או קשיו קלוי קצוץ

 

  • מחממים תנור ל 175 מעלות.
  • מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  • מערבבים קמח כרגיל, מלח, סודה לשתייה בקערה.
  • במיקסר עם וו גיטרה מקרימים שמן קוקוס עם סוכר. מוסיפים ביצה ותמצית וניל.
  • מערבבים הכל יחד עם החומרים היבשים בקערה. מוסיפים שוקולד ואגוזים קצוצים ומערבבים מעט.
  • צרים כדורים שטוחים בעזרת כפית. מניחים בתבנית המרופדת בנייר אפייה, משטחים מעט.
  • אופים 10-12 דקות. מצננים לחלוטין ושומרים בכלי אטום.

 

עוגיות שוקולד צ'יפס ופיצוחים- ללא גלוטן וללא חלב רחלי קרוט

לעמוד הפייסבוק של עינת מזור ולעוד מתכונים לחצו כאן.

 

רוצים עוד מתכונים ללא גלוטן? לחצו כאן.

 

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10