אוכל
דגים חריפים
 דגים חריפים   צילום : fotolia 
תמיד רציתם לדעת איך להכין דגים חריפים אמיתיים כמו שצריך? הנה המתכון המלא שיהפוך את הארוחה שלכם למושלמת

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה: 20 דקות | זמן כולל: 40 דקות | 8 מנות | רמת קושי: קל

3 עגבניות


2 גמבות


1 ראש שום


2 פלפלים חריפים


8 פילה מושט


שלוש רבעי כוסות שמן


2 כפות פפריקה מתוקה


1 קורט מלח


1 קורט פלפל


1 צרור כוסברה


1 קופסת שימורי חומוס


חצי כוס מים

  • פורסים את העגבניות והגמבות.
  • מסדרים בסיר פרוסות עגבניות ומעל פרוסות גמבה. מפזרים שיני שום מראש שלם ו-2 פלפלים חריפים. (מי שאוהב חריף יכול לחרוץ את הפלפלים).
  • מניחים מעל את הדגים.
  • מערבבים שמן עם פפריקה מתוקה ושופכים מעל כל הסיר.
  • מפזרים מלח ופלפל וצרור כוסברה חתוכה גס.
  • סוגרים את המכסה ומבשלים על אש גבוהה למשך עשר דקות.
  • שוטפים את החומוס ומוסיפים לסיר יחד עם חצי כוס מים רותחים.
  • מנמיכים לאש נמוכה ומבשלים עוד 20 דקות.

 

לספר המתכונים המלא של מלי מאירוב לחצו כאן.


לעמוד הפייסבוק של אמהות מבשלות ביחד לחצו כאן.


 

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10