אוכל
נאצ'וס תוצרת בית • מתכון מתוך סופר שי-לי
 נאצ'וס תוצרת בית   צילום : שני צדיקריו 
הגרסא הביתית לחטיף המקסיקני האהוב כל כך טעימה, שאחריה לא תקנו יותר את הגרסא התעשייתית אף פעם

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 20 דקות | זמן כולל: 30 דקות | 48 נאצ'וס| רמת קושי: קל

4 טורטיות בינוניות


100 גרם גבינת פקורינו גד מגוררת דק


1/2 כפית פפריקה חריפה ו-1/2 כפית פפריקה מתוקה לנאצ'וס פיקנטיים (או 1 כפית פפריקה חריפה לנאצ'וס חריפים)


תרסיס שמן זית

  • מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים 2 תבניות בנייר אפייה.
  • מערבבים גבינת פקורינו ופפריקה בקערה.
  • משמנים כל טורטייה במעט תרסיס שמן. מפזרים מעל שכבה אחידה של תערובת הפקורינו.
  • חותכים כל טורטייה ל-4 משולשים גדולים, חותכים כל משולש ל-3 משולשים קטנים (בסך הכל מתקבלים 12 משולשים מכל טורטייה) ומניחים בתבניות.
  • אופים בתנור החם 10-8 דקות רק עד שהנאצ'וס זהובים (נזהרים לא לשרוף). מצננים היטב.
  • שומרים בכלי אטום מחוץ למקרר עד 3 ימים.

*אם הנאצ'וס איבדו מפריכותם מייבשים אותם בתנור ב-160 מעלות כ-5 דקות.

רוצים לצפות בשי-לי מכינה את המתכון? לחצו כאן.

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10