אוכל
פילה דג אפוי בתנור בציפוי קמח תירס שקדים ועשבי תיבול
 פילה דג אפוי בתנור בציפוי קמח תירס   צילום : fotolia 
מנת דג חגיגית בתנור עם ציפוי מעולה ופריך של קמח תירס, שקדים ועשבי תיבול מרעננים, שמכינים בקלות

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה: 5 דקות | זמן כולל: 10 דקות | 4 מנות | רמת קושי: קל

לדגים:
4 נתחי פילה דג- 200 גר' פילה ליחידה (ניתן להשתמש בבס, דניס, פורל מוסר, מושט ועוד).

 

לציפוי:
4 כפות עשבי תיבול טריים קצוצים (פטרוזיליה, תימין, שמיר, כוסברה, נענע, בזיליקום, אורגנו או כל עשב תיבול אחר שאתם אוהבים)


6 כפות קמח תירס


2 כפיות שמן זית


2 כפות שקדים קצוצים


1/4 כפית פלפל שחור

 

להגשה:
4 חצאי לימון

 

  • מחממים תנור ל- 180 מעלות
  • מכסים תבנית בנייר אפייה
  • מניחים את הדגים בתבנית, על הצד של העור בקערה,
  • מערבבים היטב את כל החומרים לציפוי, ומפזרים מעל הדגים .
  • אופים כעשר דקות
  • מגישים כל מנה עם חצי לימון.

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10