אוכל
פילה אמנון במרינדת הדרים
 פילה אמנון במרינדת הדרים   צילום : fotolia 
פילה אמנון אפוי במרינדה מרעננת וטעימה במיוחד עם תפוזים ביין. כמה פשוט, ככה חגיגי

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: 40 דקות | 6 מנות | רמת קושי: קל

חלק עליון (נטול עצמות) של פילה מאמנון במשקל 800 גרם (ניתן לבקש ממוכר הדגים לחתוך ולנקות את הדג)

 

לציפוי:
2 ביצים


2 שיני שום כתושות


2 כפות פטרוזיליה קצוצה


1 כפית מלח


1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי


1 כוס קמח תפוחי אדמה


1 כוס שקדים פרוסים


2 כוסות שקדי מרק כשרים לפסח


שקית אישית של חטיף צ'יפס

 

מצרכים:
6 פילטים אמנון טרי ללא הידרה ועצמות (ניתן לבקש ממוכר הדגים לפלט את הדג עבורכם)

 

למרינדה:
1/2 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי


1/2 כוס מיץ לימון סחוט טרי


גרידת קליפת לימון שלם


1/2 כוס יין לבן


1 כפית מלח


1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי


1/2 כפית צ'ילי גרוס


3 שיני שום כתושות


5-6 כפות פטרוזיליה קצוצה

 

  • את מצרכי המרינדה מביאים לרתיחה במחבת.
  • בודקים טעמים ומתקנים טיבול לפי הטעם.
  • מסדרים את הפילטים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  • יוצקים את המרינדה מעל הפילטים.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות.
  • אופים במשך 30 דקות.

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10