אוכל
שווארמה דג
 שווארמה דג   צילום : יח"צ 
נתחים עסיסיים ומתובלים של דג, עם המון ירקות וטורטיות פריכות שעוטפות את הכל. כמו שווארמה, רק אפילו טעים יותר

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה: 20 דקות | זמן כולל: 40 דקות | 2 מנות | רמת קושי: בינוני

2 פילה אמנון ללא עור ועצמות חתוכים לרצועות


חוואיג' למרק


מלח


פלפל


שמן זית


טורטיה ללאפה- 2 יח'


 

ירקות לסלט ירקות בגריל :
שרי מנומר חצאים - 3 יח'


בצל שאלוט רבעים-2 יח'


פלפל חריף חצי- 2 יח'


פלפל טינקרבל רבעים- 3 יח'


טחינה גולמית- חצי כוס


אריסה מרוקאית- 1 כף


מיץ לימון


מלח

 

ירקות :
ביבי חסה- עלי מופרדים


צונניות רבעים- 4 יח'


בצל ירוק- 1 יח' חתוך גס


שרי תמר חצאים- 5 יח'


שרי מנומר חצאים- 5 יח'


בייבי מלפפונים חצאים לאורך - 3יח'


שאלוט פרוס דק- 2 יח'


קלמטה מגולען- 6 יח'


פטרוזיליה מופרדת- 10 עלים


בצל - 1 יח פרוס


סומק- 2 כפיות


מלח


מיץ לימון


מלפפונים חמוצים

 

מכינים טחינה עם מיץ לימון טרי, אריסה , מים ומלח.

  • מחממים מחבת עם שמן זית וצורבים את כל הירקות בגריל, מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס.
  • את הירקות הטריים (למעט החסה) ,מערבבים בקערה ומתבלים בשמן זית, מלח, פלפל שחור גרוס ומעט מיץ לימון טרי.
  • בקערה נפרדת מערבבים בצל לבן פרוס עם מלח, מיץ לימון טרי וסומק.
  • מחממים מחבת ווק עם שמן זית, מכניסים את נתחי הדג צולים ומתבלים במלח,פלפל שחור גרוס, חוויאג' למרק ושמן זית.
  • מחממים תנור ומכניסים לחימום את הטורטיה, מוציאים ומגלגלים..
  • להרכבת המנה: במגש גדול מניחים קערה של מלפפונים חמוצים, קערת ירקות בגריל, קערת ירקות טריים, טורטיה מגולגלת, קערת סלט בצל בסומק ,ואת נתחי הדג הצלויים.
 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10