אוכל
עוגת שוקולד פרג לפסח
 עוגת שוקולד פרג   צילום : אפיק גבאי 
רביבה אפל מכינה עוגת שוקולד עסיסית וטעימה לפסח, עם תוספת של פרג. מי אמר שאין למה לאכול ליד הקפה בחג?

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: שעה | כמות מנות: 2 תבניות אינגליש או תבנית קוגלהוף | רמת קושי: קל

200 גר' חמאה


200 גר' שוקולד מריר


100 גר' סוכר


120 גר' חלמונים


200 גר' פרג טחון


1 כף קורנפלור


210 גר' חלבונים


100 גר' סוכר

 

  • מחממים תנור ל-160 מעלות.
  • ממיסים חמאה, שוקולד וסוכר.
  • מוסיפים את החלמונים ומערבבים היטב.
  • מקפלים פנימה את הפרג והקורנפלור ומערבבים.
  • מקציפים את החלבונים עם כמות הסוכר השנייה ומקפלים את הקצף לתערובת השוקולד פרג.
  • משמנים היטב תבנית קוגלהוף ותבנית מלבנית קטנה או שתי תבניות אינגליש קייק ומעבירים אליהם את הבלילה.
  • אופים כ-40-45 דק', עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא עם פירורים יבשים עליו, בלי בלילה נוזלית.

 

עוגת שוקולד פרג אפיק גבאי

רוצים עוד מתכונים לפסח? לחצו כאן!

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10