אוכל
עוגיות פיננסייר לפסח
 עוגיות פיננסייר   צילום : תמי שיבק 
רביבה אפל מכינה עוגיות רכות ועדינות עם אגוזים ושקדים וטעם מיוחד של חמאה חומה

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: 45 דקות | כ-40 עוגיות | רמת קושי: בינוני

330 גר' אבקת סוכר


120 גר' אבקת שקדים


30 גר' טרימולין (סוכר אינברטי)


300 גר' חלבונים


200 גר' חמאה


130 גר' שקדים טחונים או לוז טחון


4 גר' אבקת אפייה


תמצית וניל

 

  • מחממים חמאה על אש בינונית-נמוכה עד שהחמאה מתחילה להזהיב ומקבלת ריח אגוזי. מסירים מהאש ומקררים.
  • מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את אבקת הסוכר, אבקת השקדים, הסוכר האינברטי ואח"כ את החלבונים, החמאה "השרופה", תמצית הוניל ולבסוף את השקדים הטחונים ואבקת האפייה.
  • שמים במקרר לכמה שעות או למשך הלילה.
  • מזלפים לתבנית סיליקון בצורה של פיננסייר ואופים ב-175 מעלות במשך 12-15 דק'.
  • אפשר להוסיף לתערובת מיץ מחצי לימון וקליפה מגוררת או צימוקים שרויים ברום או שברי פטל טרי/קפוא.

 

רוצים עוד מתכונים לפסח? לחצו כאן!

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10