אוכל
מתוק במנגל: סמור'ס על מקל
 סמור'ס על מקל   צילום : לירון אלמוג 
הקינוח המושלם לכל "על האש", שיפודים של מרשמלו, שוקולד ועוגיות לוטוס, שמחממים מעל האש וזוללים כשזה עוד חם

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: 25 דקות | 20 שיפודים | רמת קושי: קל

30 יח' מרשמלו ורוד לבן


100 גרם שוקולד מריר 60% של כרמית


2 כפיות שמן קוקוס


6 ביסקוויטים לוטוס גרוסים

  • משפדים 20 יחידות מרשמלו ומשאירים את קצה השיפוד מבצבץ כלפי מעלה.
  • ממיסים שוקולד ושמן קוקוס.
  • טובלים את המרשמלו בשוקולד המומס ועוטפים מכל הצדדים, מניחים לשאריות שוקולד לטפטף. כאשר נשארת רק שכבת השוקולד החיונית מצפים בפירורי לוטוס מכל הצדדים ומניחים להתקשות.
  • חותכים את עשר חתיכות המרשמלו הנותרות לחצי ונועצים בקצהו של כל שיפוד.
  • מעל המנגל, או אפילו בבית בעזרת ברנר, להבת גז או אפילו מצית שורפים את המרשמלו החשוף ומגישים.

סמור'ס על מקל לירון אלמוג

רוצים עוד מתכונים לפסח? לחצו כאן!

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10