אוכל
השילוב המושלם: עוגיות שוקולד פאדג' עם שברי שוקולד ומרשמלו
 עוגיות שוקולד פאדג' עם שברי שוקולד ומרשמלו   צילום : לירון אלמוג 
עוגיות שאף אחד לא יוכל לעמוד בפניהן: שוקולד, מרשמלו ועוד שברי שוקולד. מושחתות במיוחד וקלות להכנה

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: 25 דקות | 40 עוגיות | רמת קושי: קל

350 גרם שוקולד מריר 60% של כרמית ,קצוץ גס


2 כפות גדושות שמן קוקוס


1/4 כוס קמח


1/2 כוס שקדים טחונים


1/4 כפית אבקת אפייה


2 ביצים


1/4 כוס סוכר חום דחוס


10 יח' מרשמלו ורוד לבן של כרמית

  • ממיסים 200 גרם שוקולד (שומרים 150 גרם להמשך) ושמן קוקוס לקרם חלק לגמרי.
  • מקציפים ביצים וסוכר חום וקצף בהיר ותפוח.
  • מערבבים קמח, שקדים ואבקת אפייה.
  • מקפלים את תערובת השוקולד לתערובת הביצים, מקפלים את היבשים אל השוקולד, מוסיפים את יתרת השוקולד הקצוץ. שומרים במקרר.
  • בינתיים חותכים כל מרשמלו ל-4 פרוסות עגולות.
  • מסדרים על תבנית אפייה תלוליות אחידות במרווח מה אחת מהשנייה.
  • נועצים עיגול מרשמלו במרכז כל תלולית.
  • אופים בתנור בחום בינוני, 180 מעלות במשך כ8 דקות עד שפני העוגיות הופך סדוק ומבריק והמרשמלו נמס.

 

עוגיות שוקולד פאדג' עם שברי שוקולד ומרשמלו לירון אלמוג

רוצים עוד מתכונים לפסח? לחצו כאן!

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10