אוכל
"אלפחורס" בננה לעצלנים • מתכון מתוך סופר שי-לי
 אלפחורס בננה   צילום : נועם פריסמן 
את הגרסא הזו לאלפחורס כל אחד יכול להכין: פרוסות בננה עם ריבת חלב, שוקולד וקוקוס, שגם הילדים וגם הגדולים יאהבו

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: 10 דקות | 20 אלפחורס | רמת קושי: קל

4 בננות בשלות


ריבת חלב


100 גרם שוקולד מומס


1/3 כוס קוקוס טחון

  • מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  • חותכים כל בננה לפרוסות עגולות בעובי 1 ס"מ.
  • מניחים כ-1/4 כפית ריבת חלב על חצי מהפרוסות וסוגרים עם שאר הפרוסות למעין כריך בננה (אלפחורס).
  • טובלים כל אלפחורס בשוקולד המומס לכיסוי חלקי, ומיד אחרי טובלים בקוקוס הטחון את החלק המצופה בשוקולד, ומניחים בתבנית. שומרים מכוסה במקרר.

 

רוצים לראות את שי לי מכינה את המתכון בפרק המלא של התוכנית? לחצו כאן.

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10