אוכל
מתכון וטריק לילדים: פרצוף ביצה קשה • מתכון מתוך סופר שי-לי
 פרצוף ביצה   צילום : נועם פריסמן 
הילדים מסרבים לאכול ביצים? ככה מצליחו לשכנע אפילו את העקשנים ביותר: ביצים קשות שמסודרות כמו פרצופים חמודים על הצלחת

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה: 5 דקות | זמן כולל: 15 דקות | 8 פרצופים | רמת קושי: קל

4 ביצים קשות (הכי טוב להכניס ביצים לתוך מים רותחים ולבשל בול 10 דקות, לקבלת חלמון יפה וצהוב)


1 כף מיונז


1/4 כפית חרדל דיז'ון חלק


מעט מלח ופלפל שחור גרוס

 

לקישוט:

6-5 זיתים שחורים קטנים מגולענים


1 פלפל אדום קטן


גבעולי שמיר

  • חוצים את הביצים הקשות לאורכן ומוציאים את החלמונים לקערה.
  • מועכים את החלמונים עם מזלג.
  • מוסיפים מיונז וחרדל, מתבלים במעט מלח ופלפל ומערבבים לתערובת חלקה.
  • בעזרת כפית או שקית זילוף עם צנתר חלק ממלאים את חצאי הביצים במלית.
  • חותכים את הזיתים לעיגולים דקים ואת הפלפל למשולשים קטנים. גוזרים את השמיר לענפים קטנים.
  • יוצרים פרצוף בכל ביצה.

 

רוצים לראות את שי לי מכינה את המתכון בפרק המלא של התוכנית? לחצו כאן.

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10