אוכל
מקלות גבינה מהירי הכנה • מתכון מתוך סופר שי-לי
 מקלות גבינה מהירי הכנה   צילום : שני צדיקריו 
הנשנוש המושלם והכי מהיר שיש: מקלות גבינה מבצק עלים קפוא, פריכים במיוחד, שאי אפשר להפסיק לאכול

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: 30 דקות | 14 ניגירי | רמת קושי: קל

500 גרם בצק עלים מופשר לפי ההוראות שעל האריזה


תרסיס שמן זית


1 כפית גדושה פפריקה מתוקה או חריפה


1 כוס קשקבל, מגוררת גס


1/4 כוס גרנה פדנו (או פרמז'ן), מגוררת דק


גבעול בצל ירוק חלוט 20 שניות במים רותחים, להגשה

  • פורסים את הבצק על משטח העבודה. מתיזים שמן זית, זורים פפריקה מתוקה או חריפה באופן שווה, ומפזרים מעל קשקבל וגרנה פדנו.
  • מקפלים את הבצק לרוחבו לשניים (כמו ספר, שהפנים שלו הוא תערובת הגבינות). בעזרת סכין חותכים לרצועות בעובי 1/2 1 ס"מ. אוחזים כל רצועה משני הקצוות ומגלגלים לצורת בורג. מניחים בתבנית.
  • אופים בתנור החם כ-20 דקות עד שהמקלות זהובים מאוד.
  • מצננים היטב. עוטפים בסרט בצל ירוק וקושרים.

רוצים לראות את שי לי מכינה את המתכון בפרק המלא של התוכנית? לחצו כאן.

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10