אוכל
שער אוסטרי: מתכון לשניצל וינאי
 שניצל וינאי   צילום : fotolia 
אחד מהסודות הכמוסים של השניצל הווינאי האולטימטיבי הוא במרכיב העיקרי - השימוש בבשר עגל במקום עוף. קבלו את המתכון הכי טעים שיש, לכבוד המשחק אוסטריה-איסלנד

סוג מתכון: בשרי | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: 15 דקות | 4 מנות | רמת קושי: קל

מרכיבים:

 

4 נתחי עגל, במשקל כולל של 650-700 גרם, משוטחים לעובי 4 מ"מ


2 ביצים


2 כפיות מים


מלח ופלפל שחור, טחון טרי


1/2 כוס קמח


2 כוסות פירורי לחם טריים


1/2-2/3 כוס שמן צמחי לטיגון [אפשר להמיר מחצית מכמות השמן בחמאה, אבל אז צריך להשגיח שהחמאה לא תישרף].

אופן הכנה:

1. בקערית טורפים את הביצים עם 2 כפיות מים ומתבלים במלח ופלפל.
2. מכינים את הקמח ופירורי הלחם בכלים נפרדים, ואז: טובלים את הנתחים בקמח, מנערים קלות, טובלים בביצה ובפירורי הלחם, מהדקים היטב את פירורי הלחם.
3. במחבת מחממים שמן לחום בינוני (165 מעלות). מטגנים את השניצל כ-4 דקות מכל צד עד להשחמה. מוציאים מהמחבת ומניחים על נייר סופג. מגישים מיד.

מחפשים מתכון?
כיצד תעשו את השניצל הכי טוב שלכם?
וידאו - טיפים לחיתוך נכון של שניצל >>

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10