אוכל
הכי פינוק שיש: בראוניז נוטלה
 בראוניז נוטלה   צילום : טל סיון ציפורין 
אין מי שלא אוהב בראוניז, אבל כשמוסיפים להם נוטלה ואגוזי לוז, באמת שאין מי שיוכל לעמוד בפניהם

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: 45 דקות | 2 תבניות 30X20 | רמת קושי: קל

250 גרם שוקולד


240 גרם חמאה


1 אספרסו קצר (אפשר גם להמיס כפית קפה במעט מים חמים)


כף ברנדי (לא חובה)


4 ביצים


460 גרם סוכר (2 ורבע כוסות)


200 גרם קמח (כוס וחצי)


200 גרם נוטלה


200 גרם אגוזי לוז קלופים ללא הקליפה החומה הדקה (לוז מולבן)

 

 

  • מחממים תנור ל-175 מעלות.
  • ממיסים בבאן מארי או במיקרוגל שוקולד וחמאה, מוסיפים אספרסו וברנדי.
  • במיקסר עם וו גיטרה מערבבים ביצים וסוכר לקצף לא מאד תפוח.
  • מוסיפים את תערובת השוקולד ומערבבים.
  • מוסיפים קמח ומערבבים רק עד שאחיד, יש להמנע מערבוב יתר.
  • מעבירים לתבנית מרובעת עם נייר אפייה משומן.
  • מפזרים מעל נוטלה בעיגולים קטנים (עם כפית או בזילוף). יוצרים דוגמת פסים שתי וערב בעזרת סכין.
  • מפזרים אגוזי לוז שלמים מעל הבלילה.
  • אופים בתנור 30 דקות.
  • מצננים היטב בקירור לפני שחותכים לקוביות.

 

בראוניז נוטלה בראוניז נוטלה
 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10