אוכל
ממרח אבוקדו וטחינה • מתכון מתוך סופר שי-לי
 ממרח אבוקדו וטחינה   צילום : ינאי מנחם 
הממרח המושלם לארוחת הערב: שילוב של טחינה ואבוקדו יוצר אתהממרח שכולם יאהבו לשים על הלחם ליד הסלט

סוג מתכון: פרווה/טבעוני | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: 10 דקות | כוס ממרח | רמת קושי: קל

1 אבוקדו בינוני בשל


1/4 כוס טחינה גולמית


1/4 כוס מיץ לימון


1 שן שום קצוצה גס


מלח ופלפל שחור גרוס

 

  • מרסקים את כל החומרים במעבד מזון לממרח אחיד וחלק.
  • טועמים ומתקנים תיבול.

רוצים לראות את שי לי מכינה את המתכון בפרק המלא של התוכנית? לחצו כאן.

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10