אוכל
קלי קלות: לחם בירה ואגוזים מהיר • מתכון מתוך סופר שי-לי
 לחם בירה ואגוזים בקלי קלות   צילום : ינאי מנחם 
חושבים שהכנת לחם בבית היא מסובכת וארוכה? לחם הבירה והאגוזים זה ילמד אתכם שאפשר להכין בבית לחם טעים בקלי קלות

סוג מתכון: פרווה/טבעוני | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: שעה | תבנית אינגליש קייק | רמת קושי: קל

3 כוסות (420 גרם) קמח מלא


1 כפית סוכר חום בהיר


1 כפית אבקת סודה לשתייה


1 כפית מלח


1 בקבוק בינוני (500 מ"ל) בירה שחורה


1 כף שמן זית


1/2 כוס אגוזי פקאן, שבורים גס


תרסיס שמן לשימון התבנית

 

  • מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית
  • מערבבים קמח, סוכר, אבקת סודה לשתייה ומלח בקערה. יוצקים בהדרגה בירה ושמן זית ומערבבים לעיסה חלקה ללא גושים. מוסיפים אגוזים ומערבבים רק עד שנבלעים בתערובת.
  • יוצקים לתבנית ומערבבים לעיסה חלקה ללא גושים.
  • אופים בתנור החם כ-45 דקות עד שהקיסם הננעץ במרכז הלחם יוצא יבש.

הלחם הולך מעולה עם ממרח האבוקדו והטחינה המהיר.

 

רוצים לראות את שי לי מכינה את המתכון בפרק המלא של התוכנית? לחצו כאן.

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10