אוכל
צמחוני הודי: פאלק פניר
 פאלק פניר   צילום : ערוץ האוכל 
המאכל ההודי הצמחוני שכולם אוהבים: גבינה ברוטב עשיר של תרד והמון תבלינים

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה: 30 דקות | זמן כולל: 30 דקות | 4 מנות | רמת קושי: בינוני

מרכיבים:


1/2 ק"ג עלי תרד טריים


200 גרם גבינת משומשו


1/2 בצל קצוץ דק


4 כפות שמן קוקוס


1 עלה דפנה


1 כף ג'ינג'ר טרי קצוץ


2 שיני שום קצוצות דק


1 כפית זרע כמון


1/2 כפית כורכום


1/4 כפית מלח


1/4 כפית פלפל שחור


1/2 כפית חלבה טחון


1/2 כפית כורכום טחון


2 תרמילי הל שבורים


1/2 כוס מים

 

אופן הכנה:

 

  • לחלוט את התרד בסיר עם מים רותחים.
  • לסחוט את התרד מהנוזלים ולטחון במעבד מזון.
  • לאדות במחבת את הבצל והשום עם חמאה כ-2 דקות.
  • להוסף את תרמלי ההל וזרעי הכמון כורכום חילבה וג'ינג'ר ולבשל כ-2 דקות.
  • להוסיף את התרד הטחון והמים ולבשלים כ-10 דקות עד לצימצום.
  • להמליח ולפלפל.
  • מכבים את האש.
  • לחתוך את הגבינה לקוביות בגודל 1*1 ס"מ להוסיף לסיר, לערבב בעדינות ולהגיש חם או לפורר מעל התרד.

לעוד מתכונים כמו של סבתא, לחצו לאתר של ערוץ האוכל.

 

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10