אוכל
קיבוץ גלויות: תבשיל קציצות אסייתי על קוסקוס
 תבשיל קציצות אסייתי על קוסקוס   צילום : ערוץ האוכל 
השף שאול בן אדרת מכין תבשיל מיוחד בניחוח אסייתי על קוסקוס מקומי, שיגוון לכם כל ארוחה

סוג מתכון: בשרי | זמן הכנה: 30 דקות | זמן כולל: 45 דקות4 מנות | רמת קושי: בינוני

מצרכים:


12 קבבים מוכנים


1 בצל סגול קלוף חתוך גס


8 שיני שום


1 פלפלון צ'לי אדום


2 כפות ג'ינג'ר טרי קצוץ


2 כפות ג'ינג'ר כבוש קצוץ


4 יח' כוכבי אניס


2 טבעות אננס מיובש חתוך לרצועות


1/2 אננס טרי קלוף חתוך לקוביות של 2*2


1 חופן עלי כוסברה


4 כפות סילאן


4 כפות סויה


1 כוס מיץ תפוזים


מלח ופלפל

 

לקוסקוס:

שקית קוסקוס מלא


1.5 כוסות מים חמים


2 כפות שמן זית


קורט מלח ופלפל


4 כפות בצל מקורמל


2 כפות ג'ינג'ר כבוש קצוץ


2 כפות בצל ירוק קצוץ לטבעות


2 כפות כוסברה טרייה קצוצה


1/2 כוס אפונים קטנים


2 כפות סויה


2 כפות שום פרוסות שחום


מלח ופלפל

 

אופן ההכנה:

 

 

  • מטגנים את הקבבים בסיר עם כפית שמן.
  • במחבת נפרד מכניסים את כל המרכיבים (בלי מרכיבי הקוסקוס) ומבשלים כשעה על אש נמוכה.
  • מכניסים את הקבבים המוכנים למחבת עם הרוטב וממשיכים לבשל עוד מספר דקות.
  • מכינים את הקוסקוס לפי הוראות הכנה בשקית.
  • מערבבים את כל שאר מרכיבי הקוסקוס לתוך הקוסקוס המוכן ומכסים 15 דקות.
  • מתבלים לפי הטעם ומגישים יחד עם הקבבים והרוטב שלהם.

 

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10