אוכל
הכי אסלי: דג מרוקאי של עמוס אבטליון
 דג מרוקאי   צילום : ערוץ האוכל 
המתכון האמיתי לדג מרוקאי כמו שצריך, חריף חריף וכזה שהולך הכי טוב עם חלה טריה לניגוב

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: 45 דקות4 מנות | רמת קושי: קל

מצרכים:

750 גרם דג בורי


5 עגבניות בשלות גדולת או 7 קטנות מגוררות


חבילת כוסברה - שטופה וקצוצה היטב


4 שיני שום


3 פלפל צ'ילי טרי קצוץ דק


2 כפות גדושות של פפריקה מרוקאית מתוקה


1/2 כוס שמן קנולה


250 גרם רסק עגבניות


פלפל שחור ומלח

 

אופן ההכנה:

  • מערבבים בקערה את העגבניות המגוררות, רסק העגבניות, פלפל צ'ילי קצוץ דק, כוסברה קצוצה, שום ו- 2 כפות גדושות של פפריקה מרוקאית מתוקה.
  • בסיר סוטאז' בינוני שופכים כחצי כוס שמן ואת תכולת הקערה.
  • מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
  • מורידים לאש קטנה ומבשלים כחצי שעה.
  • ממליחים ומפלפלים את הדג.
  • כשהרוטב מוכן מוסיפים את הדג.
  • ממשיכים את הרוטב עם הדג על אש קטנה כ - 10 דקות.

 

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10