אוכל
סביצ'ה בורי ורימונים
 סביצ'ה בורי ורימונים   צילום : צילום מסך - 
המנה הראשונה המושלמת לחג: סביצ'ה מרענן מדג בורי, עם רימונים לכבוד השנה החדשה

לקראת החגים הכריז אירגון מגדלי הדגים על אליפות מתכוני הדגים של ישראל. את האליפות מובילים השף אביב משה ורחל בן אלול ממאסטר שף, שבחרו את שולחי המתכונים המעניינים ביותר לטעמם. מכאן התחרות מובילה את המשתתפים לאתגרי בישול מגוונים עד לבחירת האלופ/ה.

 

שידורים מתוך האליפות יהיו בערוץ 10 ועדכונים נוספים כאן אצלנו.

 

רוצים לזכות בארוחת דגים משפחתית לשנה שלמה? בואו להצביע ולבחור מי יזכה באליפות הדגים - לחצו כאן

 

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה: 20 דקות | זמן כולל: 20 דקות | 6 מנות | רמת קושי: קל

4 עגבניות בשלות


250 גרם פילה בורי מנוקה


2 בצלים ירוקים, החלק הלבן בלבד, קצוצים דק


לימון


פפאיה כתומה בשלה חתוכה לקוביות בגודל בינוני


1 כוס גרגירי רימון


3 גבעולי סלרי קצוצים לקוביות קטנות


2 כפות שמן זית ואפשר גם שמן קוקוס


מלח


חצי כוס עשבי תיבול קצוצים: כוסברה או פטרוזיליה או נענע או שלושתם

  • חותכים את העגבניות לקוביות קטנות. משקיענים יכולים להוציא לפני החיתוך את הגרעינים והמיץ. מעבירים לקערה.
  • מוסיפים לקערה את עשבי התיבול, הפפאיה, הבצל, הרימון והסלרי. מערבבים היטב.
  • חותכים בזהירות את הפילה לקוביות ומוסיפים לקערה.
  • סוחטים את הלימון ומוסיפים מלח. מערבבים שוב ומכניסים למקרר לספיגת טעמים לחצי שעה.
  • בעזרת כף, מניחים על צלחת תלולית של התערובת לכל מנה. מגישים קר.

לעוד מתכוני דגים, לחצו כאן.

 

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10