אוכל
מוס שוקולד מנחם לאנג'לינה ג'ולי
 מוס שוקולד מנחם   צילום : דורית מנו – טל אור 
שכבות של מוס גאנש שוקולד ושל קצפת אוורירית הן בהחלט נחמה ללב שבור, או סתם לכל מי שמחפש קינוח טעים שמכינים בקלות

וככה התעוררה לה בבוקר האישה הכי יפה בעולם וגילתה שבעלה כבר לא בעלה.
זאת אומרת על הנייר כן אבל הוא כבר לא רק שלה.
נכון, כשהם נפגשו היא כבר לקחה אותו מאישה אחרת שזה בעיני ממש בעייתי אבל נניח לזה.
היא אהבה אותו עד כלות החושים, התחתנה איתו במיטב המחלצות לעיני הפאפרצ'י, ילדה ילדים, אימצה ילדים, בנתה משפחה לתפארת הוליווד ובום. הוא לא שלה יותר.
ואני חושבת על אנג'לינה, כי זה לא משנה איך יקראו לך.
יכולים לקרא לך אנג'לינה, שמחה, מזל, מיכל או דפנה,
גם אם את הכי יפה בעולם ולמרות שמיליוני דולרים מרפדים לך את חשבון הבנק,
עדיין הלב שלך ישבר לרסיסים כשתגלי שבעלך בוגד בך.
ישבר? הצחקתם את אנג'לינה. יתנפץ. והיא מרוב כאב לא תדע מה לעשות עם עצמה.
לא מאמינה שאנג'לינה מסתכלת על שוקולד
לא כל שכן נוגעת בו - איך שהיא נראית,
אבל אני פה בשביל להציע.

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 30 דקות | זמן כולל: כ-שעה | 10-15 כוסיות | רמת קושי: קל

1 אינסטנט פודינג שוקולד


1 שמנת מתוקה


1 כוס חלב

 

לגאנש:

200 ג' שוקולד מריר


1 שמנת מתוקה

 

לשכבת קצפת:
1 שמנת מתוקה


3 כפיות סוכר

 

 

 

  • מקציפים אינסטנט פודינג, שמנת מתוקה וכוס חלב ביחד ולאחר שהקצפת אוורירית מזליפים לכוסות באלכסון ומשכיבים אותם על תבנית ביצים או בקערית קאפקייקס.

 

מכינים את שכבת הגנאש:

 

  • מרתיחים שמנת מתוקה, שמים בתוכו את השוקולד ושוכחים לעשר דקות.
  • אחרי כעשר דקות מערבבים היטב לעיסה אחידה.
  • בזהירות יוצקים על שכבת המוס שכבת גאנש וממשיכים להשכיב את הכוסות במקרר
  • עוד כעשרים דקות עד שהגאנש מתקרר.

 

מכינים את השכבה העליונה של הקצפת:

 

  • מקציפים את השמנת והסוכר לקצפת יציבה ויוצקים עם שקית זילוף מעל הגאנש.
  • אפשר לקשט בשוקולד מריר מגורד.

 

בשבוע שעבר הכינה דורית לחמניות זיתים מהירות.

 

עוד המון מתכונים טעימים תמצאו בבלוג של דורית , Sweet Dooly.

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10