אוכל
הנשנוש המושלם: קציצות פרסה
 קציצות פרסה   צילום : נועם פריסמן 
הנשנוש המושלם לכל שעות היום: קציצות פרסה ובשר, גם טעימות וגם בריאות, שכל המשפחה תאהב לאכול

סוג מתכון: בשרי | זמן הכנה: 20 דקות | זמן כולל: שעה | כ-30 קציצות קטנות | רמת קושי: קל

 

לכל המתכונים הטעימים של סופר שי לי, לחצו כאן


ק"ג פרסה כרישה), חצויה לאורכה, חתוכה למקטעים ושטופה היטב


300 גרם בשר טרי, טחון


3 ביצים


1/3 כוס פירורי לחם או קמח מצה


מלח ופלפל שחור גרוס


שמן קנולה לטיגון

  • הפרסה בסיר עם הרבה מים כ- 45 דקות, עד שרכה.
  • מסננים ומצננים. סוחטים היטב.
  • טוחנים את חומרי הקציצות במטחנת בשר (או מעבדים במעבד מזון בפולסים(.
  • מערבבים בקערה לתערובת אחידה ומתבלים עם מלח ופלפל.
  • יוצקים למחבת שמן קנולה בגובה 1/2 ס"מ ומחממים על להבה בינונית.
  • מטגנים קציצה קטנטנה כדי לבדוק תיבול. טועמים ומתקנים במידת הצורך.
  • יוצרים מהתערובת 30 קציצות קטנות ופחוסות.
  • מטגנים את הקציצות 4-3 דקות מכל צד עד שהן זהובות.
  • מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.

רוצים לראות את שי לי מכינה את המתכון בפרק המלא של התוכנית? לחצו כאן.

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10